Onze aanpak

Wij maken kunst bereikbaar en zijn trots op onze persoonlijke aanpak, waarbij we onze gasten met plezier helpen bij het vinden van wat hen aanspreekt. Wij gaan voor elke bezoeker op zoek naar datgene dat zijn interieur een meerwaarde geeft, een kunstwerk waar hij elke dag opnieuw blij van wordt.

Viel uw oog op een bepaald kunstwerk, maar had u dit graag in een andere afmeting? In samenspraak met de kunstenaar, kunnen we bekijken wat er mogelijk is.

 

Omdat het soms moeilijk in te schatten is of het kunstwerk van je dromen even goed tot zijn recht komt in je woning, komen we de werken geheel vrijblijvend bij u thuis presenteren. Zo kan je zelf ervaren of dit werkelijk “the answer to your wall” is.

„Did you already find the answer to your wall? ”
Over Isabelle Van den Nest

Toen het prachtige pand vrijkwam waar Answer to a Wall nu gevestigd is, begon Isabelle VdN al meteen te dromen over het openen van haar eigen galerij. Ze was zelf al heel wat jaren actief als kunstschilder en had al een aantal gepassioneerde kunstenaars in haar netwerk. Dit was de perfecte gelegenheid om haar droom te realiseren en een galerij te openen!

Als kunstenaar laat Isabelle zich immers graag omringen door bezielde collega-artiesten. Ze geeft met haar galerij letterlijk en figuurlijk kleur aan het leven.

 

Isabelle Van den Nest, kunstenares en galerijhoudster