Onze aanpak

Wij maken kunst bereikbaar en zijn trots op onze persoonlijke aanpak, waarbij we onze gasten met plezier helpen bij het vinden van wat hen aanspreekt. Wij gaan voor elke bezoeker op zoek naar iets dat zijn/haar interieur een meerwaarde geeft, iets waar hij/zij elke dag opnieuw blij van wordt.

We vinden het menselijk aspect van onze galerij enorm belangrijk, dus je zult met je vragen allesbehalve op een (lege) muur stoten. Aan de hand van jouw wensen en dromen kunnen we perfect op maat werken en dat binnen verschillende prijsklassen.

We kunnen de werken ook perfect – en geheel vrijblijvend – aan huis komen voorstellen. Zo kun je zelf ervaren of ze even hard schitteren aan je eigen ‘wall’.

 

Onze galerij is gelegen op een centrale locatie in een uniek gebouw dat kunst ademt. Dit zorgt ervoor dat de kunstwerken hier volledig tot hun recht komen en dat kunstenaars zich hier helemaal thuis voelen. Het hele concept klopt!

Voel jij je ook helemaal thuis in een omgeving vol esthetiek? Breng onze galerij dan zeker snel een bezoekje. Dat kan bovendien helemaal coronaproof!

„”
Over Isabelle Van den Nest

Toen het prachtige pand vrijkwam waar Answer to a Wall nu gevestigd is, begon Isabelle VdN al meteen te dromen over het openen van haar eigen galerij. Ze was zelf al heel wat jaren actief als kunstschilder en had al een aantal gepassioneerde kunstenaars in haar netwerk. Dit was de perfecte gelegenheid om haar droom te realiseren en een galerij te openen!

Als kunstenaar laat Isabelle zich immers graag omringen door bezielde collega-artiesten. Ze geeft met haar galerij letterlijk en figuurlijk kleur aan het leven.

“Elk kind is een artiest. Het probleem is om artiest te blijven na het opgroeien. Answer to a Wall wil een podium zijn voor iedereen die artiest gebleven is.”

Isabelle Van den Nest, kunstenares en galerijhoudster